top of page

ONTDEK MEER OVER ONZE PROGRAMMA'S

Wat we doen

ACTIVITEITEN VOOR OUDEREN

Wij helpen de minderbedeelden met ons programma voor Activiteiten voor ouderen. Vind meer informatie over hoe je kunt doneren of hoe je vrijwilligerswerk kunt doen, als je een bijdrage wilt leveren. Jouw hulp maakt echt het verschil voor de ontvangers van onze goede doelen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verschillende diensten en hoe je ons kunt helpen een verschil te maken in de gemeenschap van Zwolle.

NASCHOOLSE ACTIVITEITEN

51 Maasland zorgt voor elk lid van de gemeenschap in Zwolle, ongeacht hun achtergrond of situatie. Ons programma voor Naschoolse activiteiten houdt in dat een gepassioneerde groep vrijwilligers bij elkaar komt en een liefdadigheidsdienst aanbiedt voor de mensen die dat het meest nodig hebben. Help een handje en sluit je vandaag nog aan bij onze activiteiten.

TAFELTJE DEKJE

51 Maasland zet zich in om de meest hulpbehoevenden in de gemeenschap van Zwolle en omgeving te helpen. Ontdek meer informatie over ons liefdadigheidsprogramma voor Tafeltje dekje en zie hoe je kunt helpen dit nog beter en effectiever te maken. Of je nu op zoek bent om geld te doneren of je tijd wilt vrijmaken, we ontvangen graag alle hulp die je kunt geven.

Programma's: Programma's
bottom of page